TODAY - Buy 2 get 3 on all posters!

Valid until 24/1.

TODAY - Buy 2 get 3 on all posters!

Valid until 24/1.

Träramar

Här finner du våra exklusiva svensktillverkade träramar.

Ekramarna har en kärna av furu och fanér i ek som gör ramen lättare och jämnare i färgen. De vita och svarta träramarna är tillverkade i furu och målade med en snygg finish som håller. Ramarna kommer med klart akrylglas vilket gör ramarna lättare och glaset okrossbart. Plastfilm på vardera sida skyddar glaset vid frakten och avlägsnas innan montering. Att montera en poster i dem är superenkelt!

Tips när du ska välja ram!

Att välja rätt ram till motiv kan vara en utmaning. Ska du ha fler motiv tillsammans i en tavelvägg är ett sätt att välja samma färg på ramarna för att få ett enhetligt intryck. Speciellt  om motiven skiljer sig åt i färg och stil. Har du istället monokroma eller svartvita motiv så kan du variera ramar och färger. En ekram passar bra till botaniska motiv och motiv i jordnära toner, färgen på träramen samspelar fint med tonen i postern på ett mjukt sätt.

Väljer du istället en vit ram, med tex vit passepartout så blir inramningen mer neutral och motivet är det som tar plats. En svart ram kontrasterar istället tydligt och upplevs som ”hårdare” till skillnad från de andra färgerna.

 

What do our customers say?

 

Super fast!

Got my posters the day after ordering, appreciated!

Johanna Nilsson

 

Incredibly nice pictures

Very high quality photography art prints

Rickard Hamren

 

Helpful customer service

I got very fast and good help from customer service

Therese Wikström

Fast delivery

Got my order very fast, fun!

Eva Nystedt

BEST REVIEWS ON FACEBOOK

FB Betyg

 

The product has been added to your cart

To CheckoutContinue shopping
Categories

Shop

Information